Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

 


 

 

V. TITÁNIUM SZÍNHÁZI PROJEKT PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA
MENTOR PROGRAM

 

A pályázatok benyújtási határideje: 2018. január 22. 16.00

 

 

 

 

 



Ötödik alkalommal hirdeti meg a Füge Produkció a TITÁNium Színházi Projekt pályázatát, mely másodszor kerül mentorprogramként kiírásra. „A Mentorprogrammal még célzottabban azokat a fiatalokat akarjuk elérni, akik mögött nem csupán az infrastrukturális és anyagi háttér, hanem a praktikus tudás is hiányzik.” – nyilatkozta Rozgonyi-Kulcsár Viktória, a Füge Produkció elnöke. A pályázatra olyan fiatal színházi alkotók (rendezők, dramaturgok, látványtervezők, színházi csapatok képviselőinek) jelentkezését várják, akik egy alkotói koncepció megvalósítása mellett szeretnének alaposabb ismeretet, illetve tapasztalatot is szerezni egy produkció kivitelezésének a folyamatáról, annak egyes lépéseiről.

A MENTORPROGRAM CÉLJA:
Az öthónapos mentorprogram keretében – mely 2018. február 1-jétől június 30-ig fog tartani – a kiválasztott alkotói koncepciók kidolgozása mellett a mentoráltak megismerkednek többek között a produkcióvezetés, a pályázat- és költségvetésírás, a kommunikáció és marketing feladataival, a színészegyeztetés és a technikai tervelfogadás folyamatával. A hét alkalmas mentorprogram mindegyik modulja egy elméleti és egy gyakorlati részből, azaz kétszer kilencven percből áll, a mentoráltaknak minden alkalomra el kell készíteniük egy előre megadott feladatot.

A mentorprogram moduljai:
-    projektmenedzsment és költségvetésírás
-    pályázatírás
-    produkcióvezetés és asszisztencia
-    színészegyeztetés
-    szerzői jogok
-    technika tervelfogadás
-    kommunikáció és marketing

A mentorprogramban három nyertes pályázó vehet részt, akik közül 2018 júniusában a projekttervek kidolgozottsága alapján dől majd el, hogy kik lesznek azok, akik 2019-ben a Füge Produkció pénzügyi és infrastrukturális támogatásával megvalósíthatják a produkciójukat.

A PÁLYÁZÓK KÖRE:
A pályázók köre olyan 35. életévüket még be nem töltött fiatal színházcsinálók, akik a színház vagy más társművészet területén végzik/végezték tanulmányaikat.

A PÁLYÁZAT LEÍRÁSA:
A pályázat a tervezett produkció leírását és alkotói névsorát, illetve a pályázó szakmai önéletrajzát tartalmazza. A produkciós leírásnak tartalmaznia kell a pályázó motivációját, az alkotó indítékait a tervezett produkcióval, illetve a létrejövő előadás célközönségének a megjelölését.

A PÁLYÁZAT MÓDJA:
Egy pályázó csak egy pályaművet adhat be a felhívásra. Pályázni kizárólag az erre a célra kialakított on-line pályázati felületen lehet a megadott benyújtási határidőn belül.  A pályázati adatlap a regisztráció után a FÜGE hivatalos web-oldalán érhető el:
http://www.fugeprodukcio.hu/palyazat/

A pályázatok benyújtási határideje: 2018. január 22. 16.00
A pályázati határidőn túl érkezett pályázatokat nem áll módunkban elbírálni.

A PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA, EREDMÉNYHIRDETÉSE:
A beérkezett pályázatokat a Füge munkatársai 2018. január 31-ig bírálják el. Az elbírálás két körben zajlik, a pályázatok megszűrése után egy személyes találkozót követve kerül sor a három nyertes pályázó kiválasztására. Eredményhirdetés 2018. február 1-jén, a Füge Produkció honlapján.

Szakmai partnerek: Bethlen Téri Színház, Manna Produkció, MU Színház, Orlai Produkciós Iroda, Szkéné Színház, Trafó Kortárs Művészetek Háza

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás, információ:
Gulyás Dóra / FÜGE, projektvezető
+36-70-4430211
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

MÁRCIUS 2024
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button