Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

 

 

Szavazz ránk!
Támogasd a Jurányi zöldenergiás megújulását, kulturális energiaközösségek létrejöttét a MagNet Bank KAP keretében!

A cél: Napelem a Jurányi tetejére!

Tudtad, hogy minket is támogathatsz a MagNet Bank #Közösségi_Adományozási_Programjában?
A MagNetnél az ügyfelek dönthetnek a Bank által felajánlott támogatási keretösszeg szétosztásáról társadalmi ügyek javára.
Nagy örömünkre, a Jurányi Ház is bekerült abba a 13 összefogásba, akik az idén támogatáshoz jutnak az ügyfelek döntése által!

Amennyiben egyetértesz céljainkkal és a MagNet Bank ügyfele vagy, nem kell mást tenned, mint IDE kattintva felajánlani a bank Rád eső nyereségrészét az ügyünk támogatására!
Köszönjük, ha a Magyar Természetvédők Szövetsége javára rendelkezel, hogy a kampány alatt elérjük a szükséges 10 millió Ft-os célt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Litkai Gergely- Rajkai Zoltán - Für Anikó - Udvaros Dorottya - Stefanovics Angéla - Eke Angéla a Közösségben az Energia! kampányról:

LITKAI GERGELY üzenete ITT látható.

RAJKAI ZOLTÁN üzenete ITT látható.

FÜR ANIKÓ üzenete ITT látható.

UDVAROS DOROTTYA üzenete ITT látható.

STEFANOVICS ANGÉLA üzenete ITT látható.

EKE ANGÉLA üzenete ITT látható.

A Jurányi Házat üzemeltető FÜGE Egyesület, a Magyar Természetvédők Szövetsége és a Közösségi Energia Szolgáltató Nkft. a MagNet Bank Közösségi Adományozási Programján keresztül közösségi energiaberuházási kampányt indít, amelynek célja, hogy a működésében egyedülálló kulturális komplexum és inkubátorház tetejére napelemek kerüljenek.
A beruházás rövid távú célja a Ház energiafüggetlensége és költségeinek csökkentése, középtávú célja kulturális energiaközösségek kezdeményezése, zöldülés, klímatudatosság az önfenntartó művészeti bázisok működtetésében. A program hozzájárul egy értékes kulturális és közösségi tér fenntarthatóságához és az energiaközösségek elterjedéséhez.

- közösségi, tiszta napenergia
-  energiafüggetlenség a kultúrában
- tudatos takarékosság, valódi rezsicsökkentés
- klímatudatosság a művészetben
- újító közösségi áramtermelés, újító közösségi inkubátorház


Amennyiben szívesen támogatnád kezdeményezésünket, de nem a MagNet Bank ügyfele vagy, kattints IDE, csatlakozz a Jurányi Támogatói Klubhoz és élvezd a klubtagsággal járó egyéb előnyöket is!

„A Magyar Természetvédők Szövetsége és a Közösségi Energia Szolgáltató célja, hogy gyakorlati példák megvalósításán keresztül járuljunk hozzá az energiaközösségek hazai elterjedéséhez. Az energiaközösség keretében helyben termelt megújuló olcsóbb, tisztább energiát a közösség tagjai közösen tudják használni, így nagyobb függetlenséget élveznek és tagjai tudatos energiatermelők és fogyasztók lesznek.” – Éger Ákos elnök

„Az idén 10 éves Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház egy 6700nm-es volt iskola épület kulturális újrahasznosításával jött létre buda szívében. Azóta is egyedülálló kortárs művészeti komplexumként működik, otthont adva több mint 60 civil szervezetnek, többszáz művésznek. Kortárs Művház, Alkotóház és Színház is egyben évi 500 nyilvános kulturális eseményt szervezünk több mint 50.000 látogatónak. Független előadó-művészeti szervezetként a kezdetektől létkérdés nálunk a költséghatékonyság és a fenntartható működés. Célunk, hogy a Jurányi még zöldebb és fenntarthatóbb legyen és ne csak művészetileg, de középtávon energetikailag is függetlenné váljon.” – Rozgonyi-Kulcsár Viktória intézményvezető

Közösséget építünk, zöld beruházásokat építünk, jövőt építünk!

MÁJUS 2024
H K Sz Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button